Saltar al contingut principal

De l'administració en paper a l'administració digital

Nombre de lectures: 0

De l'administració en paper a l'administració digital


  • Elaboració: juliol 2020
  • Darrera actualització: maig 2021


En aquest espai es recullen les preguntes més rellevants plantejades en les tres edicions del curs obert massiu i en línia "De l'administració en paper a l'administració digital", que s'han dut a terme entre 2019 i 2020. Aquesta modalitat de curs és més coneguda per la sigla en anglès MOOC (Massive Open Online Course).

S'hi han inclòs les preguntes tal com van ser formulades. Són els textos en negreta que hi ha al principi de cada entrada.

Les respostes són les que va aportar el docent, Agustí Cerrillo, a les preguntes plantejades i estan fonamentades en els coneixements i l'experiència que té en la matèria.

L'EAPC considera que aquesta recopilació pot ser útil tant per a les persones que facin el curs com per al públic en general.

Índex temàtic:

Autoria i llicència

Autor: Agustí Cerrillo

Coordinació tècnica i pedagògica: Servei de Formació Contínua Professionalitzadora, EAPC

L'Escola d'Administració Pública de Catalunya, amb la voluntat de contribuir a la lliure difusió del coneixement i d'acord amb el que estableix la Recomanació de la Comissió Europea sobre gestió de la propietat intel·lectual, difon aquests materials sota una llicència creative commons by-nc-sa. N'autoritza l'ús, doncs, amb les condicions següents:

  • citant-ne font i autoria;
  • amb finalitats no comercials, i
  • sense fer-ne obres derivades.

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.

Torna a munt