Saltar al contingut principal

Transparència i protecció de dades: interacció i equilibri

Nombre de lectures: 0

Transparència i protecció de dades: interacció i equilibri


  • Elaboració: Octubre 2018
  • Darrera actualització: Novembre 2020


En aquest espai es recullen les preguntes més rellevants plantejades en les sis edicions del curs obert massiu i en línia Transparència i protecció de dades: interacció i equilibri, que s'han portat a terme entre 2018 i 2020. Aquesta modalitat de curs és més coneguda per la sigla en anglès MOOC (Massive Open Online Course).

S'han inclòs les preguntes tal com van ser formulades. Són els textos en negreta que hi ha al principi de cada entrada.

Les respostes són les que va aportar el docent, Carles San José, a les preguntes plantejades i estan fonamentades en els seus coneixements i experiència en la matèria. Cal precisar, doncs, que en aquestes respostes el docent expressa el seu criteri, tot i que en la majoria dels casos coincideix amb els pronunciaments de les institucions amb competència en la matèria, especialment de la Comissió de Garantia del Dret d'Accés a la Informació Pública (GAIP) i l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT).

L'EAPC considera que aquesta recopilació pot ser útil tant per a les persones que facin el curs com per al públic en general.

Índex temàtic:

Autoria i llicència

Autor: Carles San José

Coordinació tècnica i pedagògica: Servei de Formació Contínua Professionalitzadora, EAPC

L'Escola d'Administració Pública de Catalunya, amb la voluntat de contribuir a la lliure difusió del coneixement i d'acord amb el que estableix la Recomanació de la Comissió Europea sobre gestió de la propietat intel·lectual, difon aquests materials sota una llicència creative commons by-nc-sa. N'autoritza doncs el seu ús amb la condició de:

  • citant-ne font i autoria;
  • amb finalitats no comercials;
  • sense fer-ne obres derivades.

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons

Torna a munt