Saltar al contingut principal

Qui pot fer cursos a l'Aula Virtual de l'EAPC

Nombre de lectures: 0

Qui pot fer cursos a l'Aula Virtual de l'EAPC


Les nostres activitats formatives s'adrecen exclusivament al personal de les administracions públiques catalanes i als alumnes dels màsters i postgraus amb els quals col·labora l’EAPC. Per inscriure-vos-hi, heu de seguir el procediment establert en cada cas:

  • Si sou personal de la Generalitat de Catalunya o del seu sector públic, les inscripcions es fan per l'ATRI o adreçant-vos als responsables de formació de cada Departament o organisme.
  • Si sou personal de les administracions locals, la inscripció es fa a través de l'espai habilitat a aquest efecte al nostre web.
  • En el cas dels màsters i postgraus, la inscripció a l’espai virtual de cada programa cal fer-lo seguint les instruccions concretes establertes en cada cas.
  • Per accedir a la Guia d’acollida per als alts càrrecs de la Generalitat de Catalunya i a la resta de cursos per a personal directiu, podeu adreçar-vos a directiva.eapc@gencat.cat.

En el cas de ser admesos a un curs, us farem arribar una clau d'inscripció i instruccions per poder-hi accedir, o bé hi sereu inscrits per personal de l'EAPC.

L'EAPC actualment no disposa de cursos accessibles per al públic en general, però podeu consultar-ne els continguts i accedir a altres materials formatius a l'espai de formació oberta de l'EAPC.

Torna a munt