Saltar al contingut principal

Instruccions d'autoinscripció als cursos de l'Aula Virtual de l'EAPC

Nombre de lectures: 0

Instruccions d'autoinscripció als cursos de l'Aula Virtual de l'EAPC

A. Si ja heu accedit amb anterioritat a l’Aula Virtual...


 • 2. Feu clic sobre l'enllaç Inicia la sessió que trobareu a la part superior dreta de la capçalera.
 • 3. Introduïu el nom d'usuari i la contrasenya i cliqueu en el botó Inicia la sessió.
 • 4. Ja heu entrat i us trobeu a la pàgina La meva pàgina, que és informativa i pot mostrar altres cursos on estigueu inscrits. Seguiu ara els passos que s'indiquen a la captura de pantalla següent i que detallem a sota:

1. Feu clic en el text "Categories" del menú superior i trobareu diversos apartats o carpetes. Entreu en la carpeta que se us hagi indicat en el correu amb instruccions per accedir al curs.

2. Feu clic damunt del títol del vostre curs.

3. Afegiu la clau d'inscripció (que també trobareu en el correu amb les instruccions d'accés al curs) en el requadre blanc que apareixerà a sota del títol del curs. Heu de reproduir la clau tal com l'heu rebuda, amb les majúscules, minúscules, xifres o símbols que contingui. Si la copieu i enganxeu, aneu amb compte que no s'afegeixi un espai al final!

4. No oblideu fer clic en el botó Inscriu-m'hi. I ja tindreu accés al curs.

Benvinguts de nou a l'Aula Virtual i bon curs! :-)

A partir d'ara, cada vegada que entreu a l'Aula Virtual amb el vostre usuari i contrasenya us apareixerà el vostre curs, ja que la clau només s'inclou la primera vegada.


↑ Torneu a dalt

B. Si heu accedit a l’Aula Virtual, però no recordeu l’usuari i la contrasenya...


 • 2. Feu clic sobre l'enllaç Inicia la sessió que trobareu a la part superior dreta de la capçalera.
 • 3. Cliqueu a l'enllaç Heu oblidat la contrasenya?.

 • 4. En la nova pàgina, incloeu el nom d’usuari o bé l'adreça electrònica que vau utilitzar quan us vau inscriure.
Heu d'incloure només el nom d'usuari o l'adreça electrònica, no pas tots dos. Us recomanem que indiqueu preferentment l'adreça electrònica.
 • 5. Un cop hàgiu inclòs la informació, us apareixerà una pantalla que us avisa que heu d’haver rebut un missatge per correu electrònic amb les instruccions corresponents.
Si no us arriba el missatge de correu, comproveu que no us hagi arribat a la safata de correu brossa (els correus de resposta automàtica sovint s’identifiquen com a correu brossa).
 • 6. El correu electrònic que rebreu indicarà que s'ha demanat el restabliment de contrasenya per al compte X i a continuació apareixerà el vostre nom d'usuari. Preneu-ne nota per si de cas el problema d'accés no era pel fet d'introduir incorrectament la contrasenya, sinó d'introduir incorrectament el nom d'usuari. Més endavant en el mateix correu trobareu un enllaç que haureu de clicar si voleu restablir la contrasenya.

 • 7. Feu clic a l’enllaç del correu electrònic per restablir la contrasenya i us apareixerà una pàgina on heu de posar la contrasenya que trieu dos cops. Recordeu l'usuari i la contrasenya per a les connexions futures a l'Aula Virtual.
Ara ja podeu entrar a l'Aula Virtual!

Per conèixer les passes que heu de seguir per incloure la clau d'inscripció en el curs, seguiu les indicacions de l'apartat A d'aquest document.


↑ Torneu a dalt

C. Si no heu accedit mai a l’Aula Virtual...


 • 2. Feu clic sobre l'enllaç Inicia la sessió que trobareu a la part superior dreta de la capçalera.
 • 3. Cliqueu el botó Crea un compte d'usuari nou que hi ha a l'apartat És la primera vegada que veniu aquí?

 • 4. Ompliu les dades sobre l'edat i el país (heu de tenir almenys catorze anys per poder-vos registrar) i cliqueu Endavant:

 • 5. A continuació us apareixerà el text legal de l'Acord de protecció de dades que haureu de llegir i acceptar (clicant la casella que veureu al final del text) per poder continuar.
 • 6. Ompliu el formulari que apareix a continuació amb les dades que us demana. En concret:
 • Nom d'usuari: Poseu un nom d'usuari que no sigui massa fàcil que comparteixin altres usuaris i que us resulti fàcil de recordar. Us recomanem, per exemple, l'adreça electrònica, el DNI, o una combinació de lletres i números com, per exemple, la inicial del nom + el primer cognom + les quatre darreres xifres del DNI (p. ex., egea1234). L'heu de posar en minúscules.
 • Contrasenya: Hi podeu posar la que vulgueu. Aquí sí que es fa distinció entre majúscules i minúscules (i cal que la introduïu igual cada cop que vulgueu accedir a l'Aula Virtual).
Atenció: Per evitar problemes d'identificació en el moment de la certificació, us recomanem que us inscriviu amb els vostres nom i cognoms complets i exactes.
 • L'adreça electrònica pot ser la corporativa o la personal, el que us resulti més còmode. Un cop estigueu donats d'alta, podreu modificar-la en qualsevol moment, si us cal, editant el perfil d'usuari.
 • A la part inferior del formulari d'alta d'usuari veureu un apartat per introduir el DNI/NIE. No és necessari que l'ompliu, tot i que us demanaran que ho feu en alguns cursos amb molta quantitat d'alumnes, per agilitzar l'emissió dels certificats.
 • 7. Un cop hàgiu clicat a Crea el meu compte, us apareixerà una pantalla on s'indicarà que us enviaran un correu electrònic per completar el procés:

Comproveu que el missatge no us arribi a la safata de correu brossa (els correus de resposta automàtica sovint s’identifiquen com a correu brossa).
 • 8. Quan llegiu el missatge us indicaran que el compte s'ha creat però que l'heu de confirmar clicant un enllaç:

 • 9. Cliqueu sobre l’enllaç per confirmar el registre.
Ara ja teniu un usuari creat a l'Aula Virtual! :-)

Per conèixer les passes que heu de seguir per incloure la clau d'inscripció en el curs, seguiu les indicacions de l'apartat A d'aquest document.


↑ Torneu a dalt

Torna a munt