Saltar al contingut principal

Llenguatge jurídic

Nombre de lectures: 0

← 4. Perfilar-ho | Inici →

5. Bibliografia i recursos

Per a més informació, podeu consultar els materials de consulta en línia Criteris lingüístics que hi ha disponibles al web del Departament de Justícia, amb informació relativa a l'ús d'abreviacions, referències bibliogràfiques, traducció, i molt més.

En una línia similar, també disposeu de la col·lecció editorial Criteris Lingüístics, amb publicacions monotemàtiques sobre criteris de traducció, documentació jurídica i administrativa, i majúscules i minúscules, entre d'altres.

A continuació recopilem els recursos que s'han esmentat al llarg dels continguts:

Finalment, podeu consultar el contingut 'Documents administratius: criteris de redacció i models' en què trobareu una selecció més exhaustiva de bibliografia i recursos a la xarxa.


← 4. Perfilar-ho | Inici →

Torna a munt
× Tanqueu els crèdits
Autoria i llicència

Els continguts van ser elaborats per Xavier Pejó (2012) i han estat posteriorment revisats i actualitzats per Núria Altés i Juan.

Coordinació tècnica i pedagògica: Servei de Formació per a la Generalitat (EAPC).

La imatge de portada és una versió modificada d'una imatge d'Arek Socha i s'ha obtingut de Pixabay.

L'Escola d'Administració Pública de Catalunya, amb la voluntat de contribuir a la lliure difusió del coneixement i d'acord amb el que estableix la Recomanació de la Comissió Europea sobre gestió de la propietat intel·lectual, difon aquests materials sota una llicència creative commons by-nc-sa. N'autoritza doncs el seu ús amb la condició de:

  • citant-ne font i autoria;
  • amb finalitats no comercials;
  • per fer-ne obres derivades que compleixin les condicions anteriors i es difonguin amb el mateix tipus de llicència.

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons