turisme

Curs virtual de comptabilitat per a l'Administració local

Nombre de lectures: 0

Curs virtual de comptabilitat per a l'Administració local

 • Elaboració dels materials: febrer de 2011
 • Darrera actualització: abril de 2018

Portada curs virtual CC BY Eva Gea (evagea@gmail.com) NC ND
Imatge comptabilitat CC BY evagea en Flickr NC ND

Objectius

 1. Aprendre el registre i la comptabilització de les operacions de la gestió econòmica i financera de les entitats locals.
 2. Conèixer el contingut i la pràctica dels assentaments de les instruccions dels models de la comptabilitat local per tal d'aconseguir que el sistema d’informació comptable ofereixi informació sobre la situació financera de l'ens.
 3. Facilitar l'obtenció d'informació ordenada i sistemàtica del sistema d’informació comptable respecte del desenvolupament econòmic, financer i patrimonial de l’ens.
 4. Comprendre la informació dels estats d’execució pressupostària i financera a partir dels registres comptables com a suport útil i necessari en la presa de decisions.

Continguts

Autoria

 • Els continguts d'aquest curs han estat elaborats per Manel Sierra i Petra Saiz. Darrera actualització per Carlos García.
 • Coordinació tècnica i pedagògica: Eva Gea.

L'Escola d'Administració Pública de Catalunya, amb la voluntat de contribuir a la lliure difusió del coneixement i seguint el que s'estableix en la Recomanació de la Comissió Europea sobre gestió de la propietat intel·lectual, difon aquests materials sota una llicència Creative Commons by-nc-sa, cosa que n'autoritza l'ús:

 • sempre que se'n citi la font i l'autoria;
 • amb finalitats no comercials;
 • per fer-ne obres derivades que compleixin les condicions anteriors i es difonguin amb el mateix tipus de llicència.

Creative Commons License
L'obra de Gestió del pressupost està subjecta a una llicència de reconeixement-no comercial-compartir amb la mateixa llicència 2.5 Espanya de Creative Commons

Així mateix, s'inclouen referències a materials d'altres autors i autores degudament consignades i per a l'ús de les quals caldrà avenir-se a les llicències corresponents.

Torna a munt