Saltar al contingut principal

Transparència i protecció de dades: interacció i equilibri

Nombre de lectures: 0

← Inici del curs

Preguntes més rellevants


En aquest espai es recullen les preguntes més rellevants plantejades en les set edicions del curs obert massiu i en línia "Transparència i protecció de dades: interacció i equilibri", que s'han portat a terme entre 2018 i 2021. Aquesta modalitat de curs és més coneguda per la sigla en anglès MOOC (Massive Open Online Course).

S'han inclòs les preguntes tal com van ser formulades. Són els textos en negreta que hi ha al principi de cada entrada.

Les respostes són les que va aportar el docent, Carles San José, a les preguntes plantejades i estan fonamentades en els seus coneixements i experiència en la matèria. Cal precisar, doncs, que en aquestes respostes el docent expressa el seu criteri, tot i que en la majoria dels casos coincideix amb els pronunciaments de les institucions amb competència en la matèria, especialment de la Comissió de Garantia del Dret d'Accés a la Informació Pública (GAIP) i l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT).

L'EAPC considera que aquesta recopilació pot ser útil tant per a les persones que facin el curs com per al públic en general.

Índex temàtic:

Torna a munt
× Tanqueu els crèdits
Autoria i llicència

Autor: Carles San José

El disseny del curs en el format original (MOOC) i l'elaboració dels vídeos el 2018 va anar a càrrec de Homuok SL. El disseny del format actual ha anat a càrrec del Servei de Formació per a la Generalitat, EAPC.

La imatge de la portada és de Sergey Gricanov i s'ha obtingut a Pixabay.

L'Escola d'Administració Pública de Catalunya, amb la voluntat de contribuir a la lliure difusió del coneixement i d'acord amb el que estableix la Recomanació de la Comissió Europea sobre gestió de la propietat intel·lectual, difon aquests materials sota una llicència creative commons by-nc-sa. N'autoritza doncs el seu ús amb la condició de:

  • citant-ne font i autoria;
  • amb finalitats no comercials;
  • per fer-ne obres derivades que compleixin les condicions anteriors i es difonguin amb el mateix tipus de llicència.

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons