Saltar al contingut principal

De l'administració en paper a l'administració digital

Nombre de lectures: 0

← Inici del curs

Preguntes més rellevants


En aquest espai es recullen les preguntes més rellevants plantejades en les quatre edicions del curs obert massiu i en línia "De l'administració en paper a l'administració digital", que es van dur a terme a l'Aula Virtual de l'EAPC entre 2019 i 2021. Aquesta modalitat de curs és més coneguda per la sigla en anglès MOOC (Massive Open Online Course).

S'hi han inclòs les preguntes tal com van ser formulades. Són els textos en negreta que hi ha al principi de cada entrada.

Les respostes són les que va aportar el docent, Agustí Cerrillo, a les preguntes plantejades i estan fonamentades en els coneixements i l'experiència que té en la matèria.

L'EAPC considera que aquesta recopilació pot ser útil tant per a les persones que facin el curs com per al públic en general.

Índex temàtic:

Torna a munt
× Tanqueu els crèdits
Autoria i llicència

Autor: Agustí Cerrillo

El disseny del curs en el format original (MOOC) i l'elaboració dels vídeos el 2019 va anar a càrrec de Homuok SL. El disseny del format actual ha anat a càrrec del Servei de Formació per a la Generalitat, EAPC.

La imatge de la portada és de Gerd Altmann i s'ha obtingut a Pixabay.

L'Escola d'Administració Pública de Catalunya, amb la voluntat de contribuir a la lliure difusió del coneixement i d'acord amb el que estableix la Recomanació de la Comissió Europea sobre gestió de la propietat intel·lectual, difon aquests materials sota una llicència creative commons by-nc-sa. N'autoritza doncs el seu ús amb la condició de:

  • citant-ne font i autoria;
  • amb finalitats no comercials;
  • per fer-ne obres derivades que compleixin les condicions anteriors i es difonguin amb el mateix tipus de llicència.

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons